Deputeti i LDK-së, Avdyli nuk përjashton krijimin e partisë me kryeparlamentaren Osmani

Deputeti i LDK-së, Haxhi Avdyli ka paralajmëruar nisjen e diskutimeve për formimin e një partie të re me kryeparlamentaren, Vjosa Osmani.

“Nëse LDK e ndërron qasjen dhe thotë ne u kthemi vlerave të mirfillta, absolute ne nuk kemi nevojë për të bërë lëvizje.  Por nëse vazhdon në këtë rrugë qysh e kanë nisë, atëherë ne do ta shqyrtojmë pozicionin tonë. Të gjitha mundësitë janë të hapura, me kohë do të definohet, nuk heqet mundësia e krijimit të një organizimi të ri”, ka thënë ai në “Kanal10”.

Avdyli ka thënë se nëse PDK-ja hyn në qeveri, atëherë shkelt çdo parim.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close