Gjukanoviq:Ne kemi 40 mandate dhe lufta për shumicën e vendeve në parlament po vazhdon ende.

Kryetari i Partisë Demokratike të Socialistëve, Milo Gjukanović, iu drejtua publikut pas zgjedhjeve parlamentare.

“Rezultati i Partisë Demokratike të Socialistëve është rreth 145,000 vota dhe 30 mandate. Një rezultat i tillë do të thotë që DPS është partia më e fortë në Malin e Zi,” tha Gjukanoviq.

Ai deklaroi se rezultatet janë akoma në arritje dhe është e vështirë të sigurohet një informacion i besueshëm.
“Së bashku me partnerët tradicionalë, ne kemi 40 mandate dhe lufta për shumicën e vendeve në parlament po vazhdon ende. Efekti përfundimtar do të dihet pas rezultateve zyrtare,” tha presidenti aktual i Malit të Zi.

Ai shprehu mirënjohjen e tij për votuesit dhe uroi të gjithë pjesëmarrësit në zgjedhje.

“Unë e përgëzoj publikun e përgjithshëm politik dhe demokratik, si dhe të gjithë pjesëmarrësit në zgjedhje për rezultatin e zgjedhjeve,” tha Gjukanoviq.

/proinformacion.com/

 

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close