​Arrestohen 15 persona

Gjatë 24 orëve kanë ndodhur 14 aksidente trafiku me të lënduar dhe 18 të tjera e dëme materiale.

E vetëm brenda një dite policia ka shqiptuar 1 mijë e 712 tiketa trafiku.

Nga policia kanë treguar se në këtë 24 orësh janë arrestuar 15 persona, ndërsa 8 janë dërguar në mbajtje dhe 3 në vuajte.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close