Ghebreyesus:OBSH është kundër hapjes së shkollave

Tedros Adhanom Ghebreyesus shefi i Organizatës Botërore të shëndetsisë ka thënë se bota ende ësht në fazë kritike dhe është shprehur kundër hapjes së shkollave.

“Ne duam t`i shikojmë fëmijët t’u rikthehen shkollave dhe njerëzit t`u kthehen vendeve të punës, por duhet të bëhet në mënyrën e duhur dhe të sigurt”, tha ai.

Sipas tij asnjë vend nuk mund të pretendojë se pandemia ka mbaruar.

“Realiteti është që ky virus përhapet lehtë. Hapja pa kontroll është një recetë drejt fatkeqësisë.”, tha ai.

Këto janë fjalët e Tedros Adhanom, kreut të Organizatës Botërore të Shëndetit. Ky mendim vjen menjëherë pas vendimit të hapjes së shkollave në shumë vende, dhe lehtësimeve të tjera që po vendosen.

Ai bën një rikujtim herë pas here së pandemia nuk ka mbaruar!

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close