Kosova e Sllovenia me marrëveshje për regjistrim të bizneseve

Ministria e Tregtisë dhe Industrisë(MTI) njofton se sot do të bëhet nënshkrimi, në mënyrë virtuale, i Memorandumit të Mirëkuptimit në mes Agjencisë së Regjistrimit të Binzeseve Kosovare të Republikës së Kosovës dhe Agjencisë për Regjistrat Ligjor, Publikë dhe Shërbimet Përkatëse të Republiksës së Sllovenisë.

I pranishëm do të jetë edhe ministri i MTI-së, Vesel Krasniqi.

Nënshkrimi do të bëhet më 02.09.2020 , në ora 11.00, në MTI.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close