Richard Grenell para takimit të nesërm: Ta lëmë politikën anash, fokus ekonomia

Emisari Special i Presidentit Donald Trump, Richard Grenell ka thënë le ta lëmë politikën anash dhe të merremi me ekonomi.

Grenell ka shkruar në Twitter para takimit që pritet të mbahet nesër në SHBA.

“Njerëzit e Kosovës dhe Serbisë meritojnë normalizim të ekonomisë dhe shanse për të krijuar një ekonomi që sjellë përfitim. Sot jam i fokusuar te njerëzit e rinj që duan karrierë, një punë të mirë dhe lidhje me perëndimin. Ju kam dëgjuar dhe do ta shtyej përpara këtë agjendë. Le ta lëmë politikën anash”, ka shkruar Grenell.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close