Trump ua vë mbi tavolinë dokumentin:Ja çfarë shkruan në pikën dhjetë për njohjen reciproke Kosovë -Serbi

Mediat kanë njoftuar se palëve në takimin e Washingtonit në Shtëpinë e Bardhë,Presidentit të Serbisë ,Vuçiq dhe Kryeministrit të Kosovës Hoti në tavolinë iu është lënë dokumnti ku parashihet njohja reciproke.

Dhe kjo parashihet mu në pikën dhjetë të dokumentit.Ja çfare shkruan në pikën dhjetë sipas mediave:

Pika dhjetë në dokument thotë: Të dy palët janë të detyruara të njohin reciprokisht dhe mbrojtjen e pakicave etnike, kthimin e pronës, zgjidhjen e statusit të personave që nuk kanë një status të rregulluar dhe pëlqimin për të hapur një zyrë të ngarkuar me mbrojtjen dhe raportimin për të drejtat e pakicave.

/Përgatitur nga proinformacion.com/

 

 

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close