Presidenti Thaçi falënderon Policinë e Kosovës për punën në 21 vjetorin

Presidenti i Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi, në 21 vjetorin e themelimit të Policisë së Kosovës, ka falënderuar pjesëtarët e uniformuar dhe ata civilë për angazhimin e vazhdueshëm për sigurinë e qytetarëve të vendit tonë.

“Faleminderit afër 10 mijë pjesëtarëve të Policisë së Kosovës, të uniformuar dhe civilë, për punën dhe angazhimin e tyre në këto 21 vjet”, ka shkruar i pari i vendit në Facebook.

21 vjet pas themelimit, Policia e Kosovës numëron rreth 10 mijë pjesëtarë dhe është njëra ndër institucionet policore me bilancin më të suksesshëm në rajon.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close