Publikohet marrëveshja ekonomike mes Kosovës dhe Serbisë

Kosova dhe Serbia kanë nënshkruar për normalizim ekonomik me ndërmjetësimin e Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Shtëpinë e Bardhë.

Në marrëveshjen e publikuar thuhet se do të implemetnohen letrat e interesit që janë arritur më herët e që kanë të bëjnë me linjën hekurudhore, autostradave dhe linjën ajrore.

Po ashtu, Kosova obligohet të bëhet pjesë e “mini-Shengenit ballkanik” ku është Shqipëria, Serbia, Maqedonia e Veriut.

Po ashtu, ndër pika të marrëveshjes është edhe njohja reciproke mes Kosovës dhe Izraelit.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close