Trump thotë se kjo është marrëveshje historike

Presidenti I ShBA-ve, Donald Tramp ka cilësuar nënshkrimin për bashkëpunim ekonomik në mes Kosovës dhe Serbisë, si nënshkrim historik.

Tramp ka paralajmëruar se së shpejti do të jetë në një vizitë në Kosovë dhe Serbi.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close