Shkencëtarët:Nëse hetoni këto simptoma tek fëmijët menjëherë kontaktoni kompetentët shëndetsor për corona virus

 

Tani kur po afrohet dita kur fëmijët ka mundësi të fillojnë shkollën,sigurisht do shtohet edhe një brengë për prindërit,sepse po lëshohen në një fushë të panjohur.Sepse kush e di si do rrjedhë situata me sëmundjen e covid 19.

Por ajo që po thonë shkencëtarët është se diarreja dhe të vjellat mund të jenë simptomat kryesore të kovid-19 tek fëmijët, që do të thote se lista e simptomave zyrtare duhet të azhurnohet.

Prandaj nëse hetohen këto simptoma ahere duhet menjëhere të reagohet dhe të kontaktohen organet kompetente shëndetsore.

/përgatitur nga proinformacion.com/

 

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close