1999-Netanyahu dhe bashkëshortja e tij,mbanin në krah djaloshin nga Kosova i ikur nga terrori serb,tani në vitin 2020 Izraeli në krah të Kosovës

Izraeli ka njohur shtetin e Kosovës.Edhe pse ende jo formalisht ,kjo ka ndodhur  gjë të cilën e ka konfirmuar vet kryeministri i këtij vendi mik,Benjamin Netanyahu.Pritet edhe të bëhet hapja e ambasadave përkatëse në kryeqytetet e dy vendeve.

Kjo ka një histori respekti të ndërsjellë të të dy popujve.Për t’i kujtuar këto momente respekti të dy popujve miq ka shkruar edhe Izraeli Sot:

21 vjet më parë – në vitin 1999 – Benjamin Netanyahu dhe bashkëshortja e tij, Sara, mbanin në krahë këtë djalë kosovar, të ikur nga vendi i tij, për shkak të terrorit serb. Tani, në 2020, Izraeli i del krah sërish Kosovës./proinformacion.com/

 

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close