Ultimate magazine theme for WordPress.

Shitet brenda pak orësh modeli i ri ”Aprilia Tuono V4”

ATSH-AA/ – Dhjetë motorat e parë të markës ”Aprilia Tuono V4 X Limited Edition” u shitën vetëm brenda disa orësh.

Të shumtë ishin personat që ëndërrojnë të marrin në shtëpi xhevahirin e ri.

”Aprilia Racing”, fabrika që zhvilloi dhe prodhon modelet më të lehta dhe më të fuqishme hypernaked në botë, do të lëshojë në prodhim edhe 20 të tjera për të përmbushur të paktën një pjesë të kërkesave të blerjes që vijnë bota.

Duke pasur parasysh veçoritë e ”Tuono V4 X”, i cili është i aprovuar vetëm për përdorim në pistë, është një rezultat që dëshmon për kredibilitetin që marka italiane gëzon midis motoçiklistëve më me përvojë.

Me një peshë të reduktuar në 166 kilogramë, falë teknologjive të garave dhe përdorimit të gjerë të karbonit, ”Tuono V4 X” është një motor i vërtetë garash.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close