Ministri Veliu e Haliti diskutojnë për situatën me pandeminë

Ministri i Punëve të Brendshme, Agim Veliu, priti në takim kryetarin e Komunës së Vitisë, Sokol Haliti. Në këtë takim u bisedua lidhur me situatën e përgjithshme sa i përket menaxhimit të situatës me pandeminë COVID-19.

Me këtë rast, ministri Veliu përgëzoi kryetarin Haliti dhe Shtabin emergjent lokal për angazhimin e madh dhe të suksesshëm në menaxhimin e situatës në Komunën e Vitisë.

Po ashtu, në takim u bisedua edhe për çështje që ndërlidhen me bashkëpunimin në mes tyre, duke u fokusuar në angazhimet për funksionalizimin e Ligjit për zyrtarë publikë.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close