Natasha Kandiç mesazh Dritan Abazoviqit: Kujto çfarë bëri Gjukanoviq për shqiptarët

Natasha Kandiç, drejtoreshë e Qendrës për të Drejtën Humanitare nga Serbia, iu drejtua në mënyrë kritke Dritan Abazoviçit, udhëheqës i koalicionit “Bardh e Zi”, njeriut që po bëhet shkak që në Mal të Zi të vijnë në pushtet forcat pro-serbe, se ç’përfaqëson për shqiptarët Milo Gjukanoviç, duke dalë hapur në mbrojtje të këtij të fundit.

“Dritan Abazoviç duhet ta dijë që Milo Gjukanoviç priti mbi 100,000 shqiptarë në 27 dhe 28 mars 1999, të cilët u dëbuan nga forcat serbe nga Peja dhe fshatrat përreth.”

Dhe më pas, Kandiç shtoi në një cicërimë vijuese:

“Dritan Abazoviç është i pamatur…”.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close