Sipas kryeministrit Hoti,Marrëveshja me Serbinë nuk cenon sovranitetin e Kosovës

Kryeministri Avdullah Hoti është kundërpërgjigjur kritikave të Lëvizjes Vetëvendosje se marrëveshja e Uashingtonit është e dëmshme për Kosovën.

Ai ka thënë pas mbledhjes së qeverisë se kushdo që thotë se marrëveshja për normalizimin ekonomik me Serbinë e ka cenuar sovranitetin e vendit, e ka gabim.

Hoti shprehet i bindur se kjo marrëveshje veçse e ka fuqizuar vendin.

“Hap tepër i madh, i jashtëzakonshme për marrëveshjen finale ndërmjet Kosovës dhe Serbisë që nënkupton njohje reciproke. Kushdo që ka dyshime që kjo marrëveshje cenon sovranitetin e vendit e ka gabim”, tha ai.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close