“Takimet e Dom Mikelit” 2020 ,sivjet do të mbahen pak më ndryshe për shkak të pandemisë

Manifestimi tradicional “Takimet e Dom Mikelit” sivjet do të mbahen më ndryshe nga herat tjera për shkak të pandemisë.Manifestimi i sivjetëm do të mbahet përmes platformes ZOOM e cila do të transmetohet në kohë reale përmes Agjencisë Kosovainfo më datë 26.09.2020.

Temë bosht e manifestimit do të jetë figura poliendrike e Shën Jeronimit Ilir,me veprën e të cilit fillon një epokë e re e kulturës,letërsisë,filozofisë dhe mendësisë së qytetrimit perëndimor në përgjithësi,shkruan në njoftimin e organizatorëve/Stubëll.

/proinformacion.com/

 

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close