Fillimi i vitit të ri shkollor, Zemaj takohet me ministrin Likaj

Ministri i Shëndetësisë, Armend Zemaj së bashku me Ministrin e Arsimit, Ramë Likaj kanë diskutuar për fillimin e vitit të ri shkollor.

Në Facebook Zemaj ka shkruar se fillimi i mësimit duhet të organizohet në mënyrën e duhur në këto rrethana të krijuara nga pandemia COVID-19.

Sipas tij, të gjitha vendimet e nevojshme do të merren në konsultim me Ministrinë e Shëndetësisë, IKShPK-në, Ministrinë e Arsimit dhe institucionet tjera relevante.

“Do të vazhdojmë përpjekjet e përbashkëta dhe koordinimin ndërinstitucional. Ne po ndërmarrim të gjitha masat dhe po bëjmë përgatitjet e duhura që procesi mësimor të nis sipas planit të paraparë, duke respektuar masat mbrojtëse kundër virusit dhe të gjitha protokollet e sigurisë së shëndetit”, ka shkruar ministri Zemaj.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close