Diçka për presionin e lartë të gjakut

Presioni i lartë i gjakut është një vrasës i heshtur që prek miliona njerëz të pavetëdijshëm në të gjithë botën. Shumica e të rriturve, të cilët janë në një dietë me karbohidrate të larta ose qe perdorin ushqim .të shpejtë, zhvillojnë në mënyrë të pashmangshme presion të lartë të gjakut madje pa e ditur edhe ata vete dhe përfundojnë me sëmundje serioze kardiovaskulare.
Këtu janë disa nga simptomat e qarta të një presioni të lartë të gjakut:
Lodhje ose konfuzion, probleme me shikimin, sheqer të lartë në gjak, rrahje të çrregullt të zemrës, vështirësi ne frymëmarrje , goditje në kraharor, qafë ose veshë
Nëse këto simptoma zgjasin disa javë, mund të jetë tregues i presionit të lartë të gjakut. Dhe kjo çështje mund të ketë pasoja të rrezikshme nëse lejohet të përparojë.
Lajmi i mirë është se për shkak të përmirësimeve të mëdha në teknologjinë e testimit mjekësor që parandalon sëmundjet, presioni i lartë i gjakut është bërë më mire i menaxhueshëm.
Një arsye tjetër e zakonshme për presionin e lartë të gjakut është një mungesë e kalciumit dhe si rezultat presioni i lartë i gjakut zakonisht gjendet tek njerëzit me artrit, osteoporozë, gurë në veshka, diabet, etj.
Sidoqoftë presioni i lartë i gjakut ndodh kryesisht kur rezistenca e insulinës rritet jashtë kontrollit në trup si rezultat i marrjes së tepërt të karbohidrateve në dietë, ose kur kortizoli i lartë për shkak të stresit kronik vërshon në arteriet tuaja nga gjëndrat mbiveshkore duke nxitur mbajtjen e natriumit, humbjen e kaliumit dhe frenimin e oksidit nitrik.
E vërteta është se ne kemi nevojë për ekuilibrin e duhur të natriumit dhe kaliumit për të rregulluar ekuilibrin e lëngjeve në trup të quajtur gradient osmotik dhe për të rregulluar presionin e gjakut të trupit tonë.
Fatkeqësisht të gjitha barnat sintetike të përshkruara për presionin e lartë të gjakut trajtojnë artificialisht simptomat e presionit të lartë të gjakut; ato asnjëherë nuk zgjidhin shkaqet e vërteta.
FAKT: Ajo që dikur ishte shkaku kryesor i një presioni të lartë të gjakut tani është një gjendje plotësisht e trajtueshme.
Këtu është një qendër mjekësore e mirëthemeluar,e specializuar në zbatimin e një qasje inovative dhe më logjike ndaj sëmundjeve kardiovaskulare dhe shumë sëmundjeve kronike duke trajtuar shkaqet më shumë sesa simptoma përmes ushqimit të duhur, elementëve thelbësorë të bio- disponueshëm, vitaminave, terapive intravenoze të aminoacideve, etj.
Bio-rezonanca kuantike është një teknologji pioniere që ata përdorin për të matur nivelet e mineraleve brenda qelizave të trupit. Kjo do të thotë që analiza e tyre mund të gjejë pa mundim fillimin e presionit të lartë të gjakut para se të përshkallëzohet në goditje, trombozë dhe vdekje të papritur, brenda disa minutash pa analiza gjaku, ekzaminim të urinës, rrezatime ose ekografi.
Kontrolloni sistemin tuaj kardiovaskular dhe të gjitha organet tuaja në një vizitë të vetme lehtësisht, shpejt dhe pa shumë kosto, përpara se faturat e kushtueshme mjekësore të fillojnë të trokasin në derë. Do të jeni të kënaqur që e keni bërë!

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close