Në ditën e parë të rifillimit të shkollës në kohë pandemie, fëmijët respektuan rregullat,por prindërit jo!

Pas një periudhe ndërprerje të gjatë disa muajshe të mësimit për shkak të virusit corona,fëmijët sot me vonesë dy javshe kanë filluar mësimin me orar të reduktuar dhe nën masa rrepta kundër pandemisë.

Në përgjithësi raportohet të jenë respektuar masat brenda nëpër shkolla,ku nxënësit dhe arsimtarët kanë mbajtur distancë dhe higjienë me dzinfektues.

Përdersia jashtë në oborret e shkollave , sikur kjo në shkollën Thimi Mitko në Gjilan (foto),prindërit ishin ata që nuk po respektonin rregullat duke u grumbulluar dhe duke mos mbajtur as distancën.

Çfarë është e rëndësishme të mbajë fëmija rregullat brenda në shkollë kur prindi i tyre nuk ka respektuar ato dhe si pasojë sëmundjen mundet t’ua dërgojë atyre në shtëpi!!?/proinformacion.com/

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close