Ishte paraqitur si i humbur ndërsa ai rrinte në një shtëpi të pa banuar me një person tjetër

Drejtoria Rajonale Policisë në Gjilan, ka njoftuar se personi i cili ishte lajmëruar ditë më parë si i humbur është gjendur në një shtëpi të pa banuar.

Personi në fjalë i paraqitur si i humbur, kishte qëndruar prej datës 03.09.2020 deri me datën 12.09.2020 së bashku me një person tjetër në shtëpinë pronari i të cilës gjendej me punë jashtë shtetit.

Patrullat e policisë së Kosovës së bashku me prokurorin e shtetit kanë dal në vendin e ngjarjes, ku është vërejtur se një dritare e shtëpisë ishte e thyer, ku besohet se aty kishin depërtuar dy të dyshuarit M.K.SH, njëri nga ta i raportuar si i humbur.

Të dy personat e dyshuar pasi intervistohen në prani të avokatit mbrojtës ,me vendim të prokurorit të shtetit ndaj tyre caktohet masa e ndalimit për 48 orë, nën akuzën e veprimit penal “Cenim i paprekshmërisë së banesave dhe objekteve.

Drejtoria Rajonale Policisë në Gjilan:

“Cenim i paprekshmërisë së banesave dhe objekteve “

Policia e Kosovës përmes rrugëve operative është njoftuar me 12 shtator 2020, se personi i lajmëruar ditë më parë si “peron i humbur”, këtu në Gjilan, i njëjti sipas informatave gjendej në një shtëpi të pa banuar pronari i të cilës gjendej me punë jashtë shtetit.

Patrullat e policisë së Kosovës së bashku me prokurorin e shtetit kanë dal në vendin e ngjarjes, ku është vërejtur se një dritare e shtëpisë ishte e thyer, ku besohet se aty kishin depërtuar dy të dyshuarit M.K.SH, njëri nga ta i raportuar si i humbur.

Në këtë shtëpi, të dyshuarit kishin qëndruar prej datës 03.09.2020 deri me datën 12.09.2020.

Të dy personat e dyshuar pasi intervistohen në prani të avokatit mbrojtës ,me vendim të prokurorit të shtetit ndaj tyre caktohet masa e ndalimit për 48 orë, nën akuzën e veprimit penal “Cenim i paprekshmërisë së banesave dhe objekteve.

 

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close