Ramush Haradinajt ia kërkon partia e tij që ta përfaqësojë Kosovën në dialogun me Serbinë.

Deputetja e Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, Teuta Haxhiu ka thënë se kjo parti dhe personalisht ka kërkuar nga Ramush Haradinaj që të përfaqësojë Kosovën në dialogun me Serbinë.

“Unë personalisht e kam kërkuar në organet e partisë. Unë besoj vetëm atëherë kur e kam Ramush Haradinajn në tavolinë. Rezultat i kërkesave dhe këmnguljes të Haradinajt sot Amerikën e kemi të involvuar në këtë dialog.”, ka thënë Haxhiu në Frontal.

Ajo ka thënë që do të duhej që në këtë proces të përfshihen liderët e të gjitha partive politike në Kosovë.

“Është kërkuar që edhe Kurti, Limaj, Veseli e Mustafa të gjithë do të duhej të ishin në mënyrë që ta kemi një përmbyllke. Është e shndetshme që opozita të bashkohet në këtë proces për interesin e vendit. I bëj thirrje të gjithë liderëve t’i lënë asnash interesat partiake dhe të bashkohen në këtë pikë. Mbyllja e temës së dialigut do të ishte e mirë po t’I kishte të gjithë liderët”, tha Haxhiu.

Mbrëmë u raportua se Ramush Haradinaj do të marrë pjesë personalisht në bisedime.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close