Ultimate magazine theme for WordPress.

Gjukanoviq:Nëse është e nevojshme, Malin e Zi do ta mbrojmë edhe nga mali

Presidenti malazes Milo Gjukanoviq e ka thënë hapur se , nëse ishte e nevojshme, Mali i Zi do të mbrohej nga mali, siç bënë brezat e paraardhësve.

“Ne do ta mbrojmë atë me të gjitha mjetet, siç thashë, dhe nga mali, nuk do të ndryshojmë nga brezat e paraardhësve tanë. Si mendoni se Mali i Zi mbrojti veten gjatë shekujve të mëparshëm, nga ku Mali i Zi mori dhjetë shekuj shtetësi? Ashtu duke mos mbrojtur veten në parlament, porme armë, në mal, “i tha Gjukanoviq televizionit Face të Sarajevës.

Gjukanoviq tha se ai do të bënte në mbrojtje të Malit të Zi atë që do të bënin të tjerët “nëse dikush do të vinte të shkatërronte çatinë mbi kokë kundër vullnetit të tyre”.

Ai deklaroi se realiteti i sotëm politik “nuk ndryshon shumë” nga ai i fillimit të viteve ’90 të shekullit të kaluar dhe vlerësoi se “i verbër politikisht” është ai që nuk sheh “rivendosjen e politikës nacionaliste” nga ajo kohë,ka thënë ndër të tjera presidenti i Malit të Zi ,Gjukanoviq.

 

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close