Zyrtarët policorë që u prangosën në aksionin e Karaçevës

Zyrtarët policorë që u prangosën sonte, në vend që të pengonin veprimtaritë ilegale si

Zyrtarët policorë që u prangosën sonte, në vend që të pengonin veprimtaritë ilegale si: trafikim i qenieve njerëzore, prostitucion, kontrabandë, organizim i lojërave të fatit, ata dyshohet se vendosën të rreshtohen me krimin, t’i ndihmojnë kontrabandistët dhe të përfitojnë nga veprimtaria e tyre.

Në mesin e dhjetra personave që pritet të vihen në pranga, sonte janë arrestuar edhe 12 zyrtarë të Policisë së Kosovës, që kryesisht shërbenin në zonën e Anamoravës, me dyshimin se keqpërdorën detyrën zyrtare, raporton sinjali.

Nga kjo shifër, 9 zyrtarë policorë janë shqiptarë dhe 3 të tjerë nga komuniteti serb.

Lista e zyrtarëve të Policisë së Kosovës që pritet të vihen në pranga:

A.K. – Komuna e Kamenicës

Z.A. Serb – Komuna e Kamenicës

H.K. – Hogosht/Kamenicë

F.K. – Muçivërrcë/Kamenicë

S.K. – Muçivërrcë/Kamenicë

S.N. – Serb – Komuna e Kamenicës

I.S. – Muçivërrcë/Kamenicë

S.K. – Komuna e Kamenicës

F.Z. – Komuna e Kamenicës

S.M. – Serb – Komuna e Kamenicës

R.Th. – Muçivërrcë/Kamenicë

F.L. – Komuna e Kamenicës

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close