Ekrem Mustafa: Aksioni në Karaçevë u planifikua sa isha unë ministër

Ish-ministri i Punëve të Brendshme MPB, Ekrem Mustafa, që ishte në këtë detyrë deri në shkurt të këtij viti, ka folur lidhur me aksionin në Karaçvevë ku u rrënuan kazinot ilegale.

Mustafa ka thënë se ky aksion ka qenë i planifikuar më parë dhe sipas tij, ka qenë i suksesshëm.

“Aksioni ka qenë i planifikuar, fatmirësisht ka kaluar shumë mirë”, ka  thënë Mustafa.

Mustafa ka treguar se ky aksion ka qenë i planifikuar në tetor ose nëntor të viti të kaluar.

“Ka filluar që një vit, ka qenë i planifikuar diku në tetor ose në nëntor”, është shprehur Mustafa për Front Online.

Ndër të tjera ish- ministri Ekrem Mustafa ka thënë se për të ky aksion ka kaluar me sukses pasi për të e rëndësishme është që asnjë polic nuk është lënduar.

“Për mua kanë qenë prioritet jetët e zyrtarëve policorë që të mos ketë humbje të jetëve të zyrtarëve policorë”, ka thënë ai.

Gjykata të hënë ka marrë vendim për 30 të arrestuar ku u ka caktuar masën e paraburgimit për 30 ditë, nga ta 12 janë zyrtarë policorë.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close