Ultimate magazine theme for WordPress.

52 aksidente brenda 24 orëve

Gjatë 24 orëve të fundit në mbarë vendin janë shënuar gjithsej 52 aksidente. Siç bënë të ditur Policia e Kosovës prej tyre 21 aksidente kanë përfunduar me persona të lënduar, ndërsa 31 aksidente të tjera kanë përfunduar vetëm me dëme materiale.

Ndërkohë tani me fillim e stinës së vjeshtës, rastet e aksidenteve në trafik rëndom fillojnë të rritet, për shkak të kushteve atmosferike dhe shpeshherë mos përshtatjes së shpejtësisë me këto kushte, për çka në vazhdimësi policia e Kosovës apelon tek qytetarët për kujdes të shtuar.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close