Shtyhet samiti i BE-së, presidenti i Këshillit të Evropës Michel në izolim

Samiti i Bashkimi Evropian i cili pritej të zhvillohej në datat 24 dhe 25 shtator është shtyrë për në fillim të tetorit.

Shkak është bërë futja në karantinë e Presidentit të Këshillit Evropian, Charles Michel i cili ka pasur kontakte me një roje të sigurisë i infektuar me COVID-19.

Michel, i cili kryeson samitet e BE,  rezultoi negativ por do të duhet të ndjekë rregullat në Belgjikë, duke shkuar në izolim.

Shtyrja  e samitit është një goditje për Greqinë dhe Qipron, të cilët tani duhet të presin fillimin e Tetorit për të diskutuar se si t’i përgjigjen tensioneve në Mesdheun Lindor. Po ashtu gjatë këtij samitit pritet të diskutohet edhe për situatën në Bjellorusi.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close