Fillojnë arrestimet e para në bazë të aktakuzave të ngrituara nga Gjykata Speciale

Mediat prishtinase njoftojnë se është arrestuar Salih Mustafa në bazë të një urdhr arresti dhe një aktakuze të konfirmuar të lëshuar nga një gjyqtar i procedurës paraprake të Dhomave të Specializuara.

Njoftohet se Mustafa, i cili ishte ish-shefi i shërbimeve të inteligjencës së FSK-së, tashmë është transferuar në Hagë, dhe se kjo është konfirmuar nga Forcat e Sigurisë së Kosovës.

“Ligji për Dhomat e Specializuara dhe Zyra e Prokurorit të Specializuar gjithashtu parashikon që një person kundër të cilit është konfirmuar një aktakuzë do të merret në paraburgim në bazë të urdhër-arresteoset urdhër-arrestit të lëshuara nga dhomat e specializuara,” thuhet më tutje në deklaratë.Gjithashtu thuhet se Mustafa do të paraqitet para gjykatësit të procedurës paraprake pa vonesë.

/përgatitur nga proinformacion.com/

 

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close