Kryeministri çek,Babish:Migrantët që hyjnë në BE duhet të ndalen dhe të kthehen në vendet e tyre të origjinës

Migrantët që hyjnë në BE duhet të ndalen dhe të kthehen në vendet e tyre, thotë Kryeministri Çek Andrej Babish.

Babish këtëe në Bruksel përpara negociatave mbi planin e ri të migrimit të BE, të planifikuar për javën e ardhshme.

Takimi i krerëve të qeverive të BE-së, në të cilin do të duhej të diskutohej plani i ri i migrimit, Bjellorusia dhe koronavirusi,u shty për të enjten javën e ardhshme, sepse Presidenti i Këshillit Evropian, Charles Michel, i cili kryeson mbledhje të tilla, është në karantinë, raportoi Reuters. .

“Ne duhet të ndryshojmë sistemin e granteve dhe sistemin e kuotave, që është e papranueshme për ne. Kjo është arsyeja pse ne duhet të vazhdojmë të negociojmë … Strategjia duhet të duket kështu – njerëzit që vijnë nga këto vende duhet të ndalen dhe të dërgohen përsëri në vendet e tyre, ku do të ndihmohen, “tha Babish gjatë një konference për shtyp.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close