Një alien u qëllua për vdekje në bazën ushtarake amerikane në 1978 pretendon ish-majori i Forcave Ajrore amerikane!

Sipas ish-majorit të forcave ajrore amerikane George Filer,një alien u vra afër një baze ushtarake amerikane në vitin 1978.

Raporti i këtij oficeri ushtarak në pension mbi incidentin e pretenduar përshkruhet në detaje në librin “Një Artizanat i Çuditshëm: Një Histori e Vërtetë e Jetës me UFO-t nga një Oficer i Inteligjencës së Forcave Ajrore”.

Muajin e kaluar, Pentagoni nisi një grup pune për të zbuluar dhe analizuar raste të objekteve të paidentifikuara fluturuese dhe fenomeneve ajrore. Ministri i Mbrojtjes Mark Esper u takua me homologun e tij japonez Tara Kon dhe të dy thuhet se diskutuan një hetim të UFO si një zonë e re e bashkëpunimit midis dy vendeve.

Libri me dëshminë e majorit për përvojën e tij me UFO-të u shkrua nga gazetari hulumtues fitues i çmimeve, John L. Gera. Gera intervistoi Fillerin, ku ai foli për këto “takime të çuditshme” për katër vjet.

Filler tha se më 18 janar 1978, ai po përgatitej për një takim të inteligjencës me oficerët e tij eprorë kur pa një rreshter të vjetër që ishte i zbehtë, i mërzitur dhe “me sy të gjerë”.

“Një alien u qëllua në Fort Dick,”i tha Rreshteri i lartë Fillerit.
“A ishte një alien nga një shtet tjetër?” Pyeti Filler.
“Jo, ai ishte nga hapësira, një alien gjithësie”, u përgjigj rreshteri. Pastaj polici i tha Filler-it se UFO-të filluan “të gumëzhinin si të çmendura” pasi qëlluan mbi mysafirin e hapësirës.

Sipas Filler, alieni u qëllua nga një oficer policie i cili vuri re një “krijesë të dobët dhe gri-kafe” pranë makinës së tij. Polici i thirri alienit që të ndalonte dhe qëlloi mbi të pasi krijesa e shpërfilli kërkesën.

Kur një oficer policie kontaktoi bazën e forcave ajrore McGuire, një ekip i posaçëm pastrimi mbërriti në vendngjarje dhe e çoi trupin e alienit në bazën ajrore Wright Patterson në Ohajo.

Filler pretendon se ai paraqiti një kërkesë për të biseduar me dëshmitarët dhe për të parë fotot e incidentit në mënyrë që të përpilonte një raport të inteligjencës, por atij iu ndalua hyrja.
Ish-majori i aviacionit është anëtar i një organizate joqeveritare të përbërë nga ish ekspertë ushtarakë dhe astronautë, e cila u bëri thirrje autoriteteve amerikane të botojnë të gjitha informacionet e njohura në lidhje me takimet me UFO-t.

Në prill, Pentagoni lëshoi ​​tre video që tregojnë pilotët amerikanë duke ndjekur ato që Departamenti i Mbrojtjes i përshkroi si “fenomene ajrore të pashpjegueshme”.

/përgatitur nga proinformacion.com/

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close