Vjosa Osmani i shkruan letër homologut izraelit

Kryetarja e Kuvendit të Kosovës, Vjosa Osmani i ka shkruar letër homologu të saj izraelit, Yariv Levin për fillimin e një bashkëpunimi ndërmjet dy shteteve dhe dy institucioneve.

Osmani në këtë letër drejtuar homologut Levin thotë se Kosova dhe Izraeli 11 ditë më parë kanë vendosur marrëdhëniet diplomatike dhe është nder për të, të krijojë kontaktet për herë të parë ndërmjet Kuvendeve të dy shteteve.

“Mezi pres takimin me ju. Ju lutem nga tregoni se kur mund të kontaktojmë përmes lidhjeve me video në mënyrë që të diskutojmë për hapat e bashkëpunimit. Jam e interesuar të diskutojë për krijimin e grupit parlamentarë të miqësisë ndërmjet izraelit dhe Kosovës dhe ta institucionalizojmë bashkëpuninin ndërmjet dy paralementeve”, shkruan Osmani në këtë letër.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close