Dështon sërish votimi i Ligjit për Rimëkëmbje Ekonomike

Kuvendi i Kosovës, sërish nuk e ka miratuar Ligjin për Rimëkëmbje Ekonomike.

Vetëm 60 deputetë morën pjesë në votim, pasi që ata të Lëvizjes Vetëvendosje dhe të Partisë Demokratike të Kosovës, nuk votuan fare.

Madje, është dashur që për herë të dytë të hidhet në votim ky ligj, gjatë seancës së sotme.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close