Si të mposhtni Covid -19: Rekomandimi i fundit nga ekspertët amerikanë

Analizat shkencore të botuara në mënyrë të përsëritur konfirmojnë pretendimin e Dr. Warren se në luftën kundër koronavirusit, marrja e jodit duhet të arrijë një kufi të sipërm të sigurt në mënyrë që trupi ynë të kryejë tre funksione të rëndësishme trupore në luftën kundër kovidit:

1. çaktivizimi i pranisë së kovidit në hundë me një përqendrimi të mjaftueshëm të jodit në mukusin e hundës.

2. çaktivizimi i kovidit në lëkurë para se të futet në trup me jod nga djersa

3. pjesëmarrja në apoptozë (vdekje qelizore) e qelizave të infektuara me kovid, në mënyrë që të ndalohet replikimi i virusit.

Nëse kjo zbatohet, shumica nuk do të ketë efekte anësore negative për shkak të infeksionit me koronavirus. Në këtë mënyrë, mundësia e transmetimit të Covid-19 zvogëlohet ndjeshëm, dhe kështu edhe vdekshmëria.

Me marrjen ditore prej 1.5 deri 2.4 miligramë jod (në varësi të peshës trupore) ne forcojmë sistemin tonë imunitar në luftën kundër Covid -19. Burimet më të mira të jodit janë algat, peshqit e detit dhe kripa e jodizuar.

/përgatitur nga proinformacion.com/

 

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close