Testi që zbulon gjendjen e zemrës suaj

Një zemër e shëndetshme është një nga përparësitë më të mëdha në kohën e jetesës së shpejtë dhe ushqimit të shpejtë. Ju mund ta bëni lehtë këtë provë të shkurtër në shtëpi, e cila gjoja zbulon gjendjen e zemrës suaj.

E tëra çfarë ju duhet të bëni është të mbushni enën me ujë të ftohtë dhe të vendosni pak akull. Madhësia e tasit duhet të jetë e tillë që të dy pëllëmbët të përshtaten. Më pas zhytni të dy duart në ujë dhe mbajeni për 30 sekonda. Ky test mund të ketë dy rezultate:

1. Gishtat tuaj janë të zbehtë ose madje edhe kaltërosh – kjo zbulon probleme të mundshme me qarkullimin e gjakut në trupin tuaj dhe është e mundur që niveli i oksigjenit në gjak të jetë i ulët. Në atë rast, ngrohni gishtat pas provës ose masazhojini për të përmirësuar qarkullimin dhe për ta kthyer ngjyrën e tyre në normale.

2. Gishtërinjtë tuaj janë bërë të kuq – kjo është një shenjë e mirë sepse gishtat e kuq tregojnë se ju ndoshta nuk keni probleme me nivelin e oksigjenit në gjak, dhe se zemra juaj dhe qarkullimi i gjakut janë të shëndetshëm.

/përgatitur nga proinformacion.com/

 

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close