Ultimate magazine theme for WordPress.

S’ka muzikë pas orës 21:00, gastronomët të pakënaqur me këtë vendim!!

Një orë më shumë punë, e një orë e gjysmë më pak muzikë, këto janë masat e reja të lehtësimit të orarit të gastronomisë dhe lëvizjes së qytetarëve nga orari i deritanishëm deri në orën 22:30.

Pavarësisht që këto biznese do të punojnë deri në 23:30, ata obligohen nga ministria e shëndetësisë që në orën 21 të ndalojnë çfarëdo lloje muzike në hapësirat e tyre.

Arsyetimi i MSH-së për vendosjen e kësaj mase është ruajtja e shëndetit publik.

Mirëpo, ky vendim nuk po iu pëlqen fare përfaqësuesve të shoqatës së gastronomisë.

“Po kuptohet që ka me ndiku, njerëzit dalin të argëtohen, në qetësi nuk e di. Në kohë pandemie po nevojitet edhe stimulimi i tregut, e jo sanksionimi”, kanë thënë nga gastronomët.

Megjithatë, ministri Zemaj ka paralajmëruar mbyllje për të gjitha lokalet e gastronomisë që nuk i respektojnë këto masa.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close