532 gjoba për mos respektim të masave ndaj COVID-19

Brenda 24 orëve, 532 qytetarëve të Kosovës iu është shqiptuar gjobë, për mos respektim të masave të vendosura për mbrojtje nga COVID-19.

Veç kësaj policia ka shqiptuar edhe 914 gjoba trafiku.

Në raportin 24 orësh, policia ka njoftuar se në rrugët e Kosovës janë shkaktuar 16 aksidente trafiku me të lënduar dhe 14 të tjerë me dëme materiale.

Në këtë 24 orësh, policia ka arrestuar 10 persona dhe 6 i ka dërguar në mbajtje.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close