Ka shpërthim të të infektuarëve me coronavirus nëpër shkollat gjermane

Presidenti i Shoqatës së Mësuesve Gjermanë, Heinz-Peter Meidinger, pret një përkeqësim të mëtejshëm të situatës në shkollat ​​në atë vend, në lidhje me koronavirusin.
Sipas “Bild” gjerman, aktualisht ka rreth 50,000 nxënës në karantinë.

Meidinger pret që ky numër do të dyfishohet në tre muajt e ardhshëm.Ai tha se do të ishte gjithnjë e më e vështirë të kontrollohen pikat e shpërthimit dhe zhdukja e tyre.

Ndërkohë, numri i rasteve që mendohet të infektohen në shkolla është në rritje.

/Përgatitur nga proinformacion.com/

 

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close