Themelohet Zyra për ndihmë qytetarëve të Luginës së Preshevës

Qeveria e Kosovës ka marrë vendim për funksioniomin e Zyrës rreth ofrimit të asistencës për qytetarët e Luginës së Preshevës.

Ky vendim u mor në mbledhjen e sotme të Qeverisë ndërsa propozimin për themelimin e kësaj zyreje e ka bërë zëvendëskryeministri Driton Selmanaj, shkruan EO.

“Zyra formohet që të ofrojë një drejtor dhe që automatikisht i përgjigjet zyrës së kryeministrit të Kosovës. Qeveria e Kosovës angazhohet që të marr masa për lehtësimin e masave për jetën e qytetarëve atje, gjendje. Në arsim, furnizimi i bibliotekave në Luginë, mbështetje aktiviteteve, mbështetje medieve dhe OJQ-ve lokale”, ka deklaruar Selmanaj.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close