Nga sot mbyllet shkolla “Tefik Çanga” në Ferizaj, pesë mësimdhënës me Covid-19

Që nga nesër procesi mësimor në shkollën Fillore dhe të Mesme të Ulët “Tefik Çanga” në qytetin e Ferizajt do të kaloi në skenarin “C” (mësim online) për shkak se pesë mësimdhënës në këtë shkollë kanë rezultuar pozitivë me koronavirus.

Drejtori i kësaj shkolle Basri Hasani, përmes një njoftimi ka thënë se Instituti Kombëtar i Shëndetit Publik të Kosovës, më 27 shtator ka konfirmuar se pesë mësimdhënës kanë rezultuar pozitivë me Covid-19, andaj mësimi menjëherë është ndërprerë.

“Të nderuar mësimdhënës, prindër, të dashur nxënës ,ju njoftoj se mësimdhënësit e SHFMU ‘Tefik Çanga’- Ferizaj të testuar për SARS CoV-2 në IKSHPK më datë 27.09.2020, 5 mësimdhënës kanë rezultuar Pozitiv me COVID -19. Duke u bazuar në këtë shkolla kalon nga skenari A në skenari C- mësim online”, thuhet midis të tjerash në njoftimin e drejtorit Hasani.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close