Shqipëri: Covid prek dhe të vegjlit, tetë fëmijë të shtruar në pediatri

Në pediatri gjenden të shtruar 8 fëmijë pasi janë infektuar me Covid-19.

Ata kryesisht kanë shfaqur probleme me rrugët e frymëmarrjes dhe prandaj ka lindur nevoja e hospitalizimit.

Ka raste që gjendja shëndetësore e fëmijëve të prekur me Covid përkeqësohet për shkak të sëmundjeve të lindura, si zemra veshka apo mushkëria.

Deri në këto momente nuk ka qenë nevoja që ata të shtrohen në terapi intesive.

Moshat e fëmijëve të prekur janë moshat e vogla deri 8-9 vjç.

Prej muajit korrik rastet e fëmijëve të infektuar janë rritur, gjithashtu dhe rastet e atyre që kanë patur nevojë për hospitalizim.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close