​Tomë Gashi: Nuk e pranoj Specialen, ftesat t’i bëjnë me shkrim e jo me telefon

Avokati i OVL të UÇK-së Tomë Gashi është ftuar sot nga EULEX që të lajmërohet në selinë e tij, por ai ka refuzuar.

Ai në Info Magazine të Klan Kosovës nuk ka bërë të ditur se cila do të jetë përgjigja e tij në rast se Specialja i dërgon një ftesë zyrtare, por tha se nuk e njeh Gjykatën Speciale dhe se nuk ka arsye që ai të shqetësohet.

“Ka qenë thirrje dhe ka qenë kërkesa e tyre që të shkojmë në zyrat e Policisë së EULEX-it për të marrë dokumentacion bashkë me Faton Klinakun. Unë nuk kam shkuar dhe iu kam treguar se refuzoj të shkoj. Ata kanë dy situata: nëse duan ata t’i sjellin dokumentet në OVL të UÇK-së apo në zyrën time, por të jetë gjithçka në formë të shkruar dhe jo me thirrje telefonike, sepse këto janë mashtrime dhe qëllimkëqija”, u shpreh avokati Gashi.

 

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close