John Lennon duke pozuar me të dashurën e tij Ono,disa orë para vrasjes

John Lennon lakuriq si një i vdekur ngjitur me Yoko Ono, fotografuar nga Annie Leibovitz disa orë para vrasjes. Në fakt, fotografia daton disa orë para vrasjes së këngëtarit të Beatles. Imazhi arrin të shprehë butësinë, delikatesën dhe thellësinë e ndjenjave që lidhin dy protagonistët.

John, i zhveshur dhe i mbështjellë me partneren e tij, ndërsa Yoko vendos nga zgjedhja e saj për të pozuar e veshur. Prandaj kontrasti është i qartë, ndryshimi midis të dyve është i prekshëm. Nuk ka asnjë sfond, ekziston vetëm thelbësia e dashurisë që dy të dashuruarit ushqejnë: fotoja nga lart lejon të nxjerrësh në pah më mirë pozicionin e marrë nga John dhe Yoko.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close