Kryeministri Hoti në Tiranë

Kabineti qeveritar, kryesuar nga kryeministri Avdullah Hoti ka arritur në Pallatin e Kongreseve në Tiranë, ku do të mbahet mbledhja e përbashkët me qeverinë Shqiptare.

Me ceremoni shtetërore dhe tepih të kuq, Hoti është pritur nga homologu i tij shqiptar Edi Rama.

Ata bashkë me vartësitë e tyre pritet nënshkruajnë 14 marrëveshje dhe memorandume të përbashkëta.

Kjo do të jetë mbledhja e gjashtë e përbashkët e dy kabineteve qeveritare që nga viti 2014 kur edhe kanë filluar të mbahen.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close