Vetëvendosje: Kjo qeveri jolegjitime luan me pasurinë e Kosovës

Lëvizja Vetëvendosje ka akuzuar Qeverinë e Kosovës se po luan me pasurinë e Kosovës.

Përmes një videoje në Facebook, LVV u shpreh se Ujmani nuk është simbolikë, por pasuri i Republikës së Kosovës.

“Kryeministri Koti pasi u zotua ta ndajë Ujmanin me Serbinë u zotua se edhe emrin do t’ja ndërrojë. Kjo qeveri jolegjitime luan me pasurinë e Kosovës sikurse ato të mos përfaqësonin asgjë. Ujmani është pronë e Republikës së Kosovës dhe i tillë do të mbetet. Ujmani nuk është simbolikë, ai është pasuri esenciale e vendit”, thuhet në postimin e LVV-së.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close