Kryeministri Hoti i quan kauza të paqena reagimet për Ujmanin

Kryeministri i Kosovës, Avdullah Hoti, ka thënë se Shtetet e Bashkuara të Amerikës më shumë besojnë në popullin, sesa në politikanët e Kosovës.

Ai ka deklaruar në “Oxygen” se Kosova nuk ka alternativë tjetër, përveç integrimit në Bashkimin Evropian, dhe në miqësi me SHBA’në, për dallim nga Serbia.

Sipas tij, me Serbinë synohet arritja e një marrëveshjeje gjithëpërfshirëse, që e përmbyll konfliktin përgjithmonë.

Hoti i quajti kauza të paqena reagimet për Ujmanin, ndërsa tha se marrëveshja në SHBA u bë që këtij liqeni t`i bëhet fizibiliteti, për t`u ditur se si do të menaxhohen dhe përdoren ujërat që kalojnë nëpër Kosovë dhe Serbi.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close