Prodhimi masiv i vaksinës kundër koronavirusit do të fillojë së shpejti

E tërë bota është në pritje të një vaksine e cila tani për tani shihet si e vetmja shpresë për mposhtjen e virusit corona.Një nga to që është në zhvillim është edhe vaksina e ashtuquajtur e Oxfordit e cila peitet që të fillojë së prodhuari në mënyrë masive.

Prodhimi masiv i vaksinës kundër koronavirusit në Britaninë e Madhe mund të fillojë për tre muaj, shkruan “Times”, duke iu referuar burimeve nga Qeveria Britanike.

Shkencëtarët që punojnë për zhvillimin e vaksinës në Universitetin e Oksfordit shpresojnë që ajo të miratohet deri në fillim të vitit 2021, shkruan gazeta në Londër dhe raporton Reuters.

/përgatitur nga proinformacion.com/

 

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close