“Thellë i nderuar për t’u prezantuar me medaljen e meritave të presidentit të Kosovës. SHBA-të, ishin krenare për të lehtësuar angazhimin historik të normalizimin ekonomik mes Serbisë dhe Kosovës. Ne do të vazhdojmë të ndërtojmë mbi këtë moment”, tha ai.

Ndërsa presidenti i vendit, Hashim Thaçi e pati dekoruar presidentin amerikan, Donald Trump me medaljen ‘Urdhri i Lirisë”.