Konfirmohet një rast me COVID-19 në shkollën “Ismail Qemali” në Prishtinë

Shkolla fillore “Ismail Qemali” në Prishtinë ka bërë të ditur se pas konfirmimit të një rasti me COVID -19, sot më 5 tetor 2020, nga Instituti Kombëtar i Shëndetit Publik është bërë testimi i komplet klasës bashkë me mësimdhënësit.

Në njoftim thuhet se klasa është dërguar në shtëpi në izolim deri në daljen e rezultateve nga IKSHPK-ja.

Gjithashtu është bërë edhe dezinfektimi i hapësirave brenda shkollës.

“Me shpresën që do të marrim rezultate negativ për të gjithë nxënësit dhe mësimdhënësit. Ne ju urojmë një javë të mbarë dhe shumë shëndet për të gjithë”, thuhet në njoftim.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close