Mbahet mbledhja e Komisionit për Arsim

Komisioni për Arsim, Shkencë, Teknologji, Inovacion, Kulturё, Rini dhe Sport sot mban mbledhje.

Rendi i ditës:

1.    Miratimi i rendit të ditës;
2.    Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e mbajtur më 23.9.2020
3.    Shqyrtimi dhe miratimi i Planit të Punës së Komisionit për periudhën tetor-dhjetor 2020;

4.    Të ndryshme.
Vendi: N303 Koha: 13:00

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close