Policia ka gjobitur 686 persona, nuk respektuan masat anti-Covid

Policia e Kosovës po vazhdon të kontrollojë zbatimin e masave të caktuara nga Qeveria e Kosovës dhe Instituti Kombëtar i Shëndetit Publik të Kosovës kundër COVID-19.

Organet e rendit i kanë shqiptuar 686 gjoba ndaj personave që janë hasur në rrugë duke mos bartur maska ose duke shkelur masat anti-COVID.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close